Image
Cecilia Vestin
Cecilia Vestin Bild: Svenska Myndighetsbyggnader

Cecilia Vestin blir vice vd i SBB-bolag

Karriär Svenska Myndighetsbyggnader AB (SMB) anställer Cecilia Vestin som vice vd och affärschef. SMB är ett nybildat bolag som ägs av SBB och Kåpan Pensioner. Bolaget utvecklar och förvaltar svenska myndighetsbyggnader med staten som hyresgäst.
Publicerad den 21 Januari 2022

Cecilia Vestin har en bred erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat i bolag som Jernhusen, Newsec, Vectura och Arcona och senast som affärschef på Specialfastigheter.

Cecilia Vestin utsågs 2015 till Årets Unga Fastighetskvinna.
– Det ska bli väldigt spännande att vara en del av den fortsatta utvecklingen av Svenska Myndighetsbyggnader AB tillsammans med teamet där. Det är ett viktigt segment med kunder som jag ser fram emot att arbeta vidare med, säger Cecilia Vestin.

Svenska Myndighetsbyggnader äger, utvecklar och förvaltar idag fastigheter till ett värde om drygt tio miljarder kronor och är hyresvärd för bland annat Polisen, Domstolsverket, Kriminalvården och Försvarsmakten.

– Vi är mycket glada att Cecilia ansluter till oss på SMB. Behovet av myndighetsbyggnader i Sverige är fortsatt stort. SMB är en viktig partner redan idag till en lång rad svenska myndigheter. Genom vår professionella förvaltning, kunnande om fastigheter och starka finansiella ställning är vi en mycket attraktiv partner till myndighetssverige, säger Fredrik Hedén, vd, Svenska Myndighetsbyggnader AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige