Image

CBRE rekryterar trio

Bolag Transaktionsteamet på CBRE har under perioden 2016-2017 genomfört 88 fastighetstransaktioner till ett värde om drygt 32 miljarder kronor. För att möta den starka tillväxten med allt större marknadsandel rekryterar CBRE tre nya medarbetare – varav en är en hemvändare – till Stockholmskontoret.
Publicerad den 21 Mars 2018
CBRE rekryterar tre nya medarbetare. Bild: CBRE
CBRE rekryterar tre nya medarbetare.

Felix Nordqvist har tidigare arbetat på värderingsteamet på CBRE och börjar nu i transaktionsteamet som analytiker. Han har sedan han slutade på CBRE arbetat med affärsutveckling hos Oscar Properties.

– Första dagen på jobbet och det känns som att komma hem. Det ska bli kul att ta med mig nya erfarenheter till Capital Markets-teamet och jobba tillsammans på den fortsatt starka tillväxten, säger Felix Nordqvist.

– Det är alltid kul att välkomna nya medarbetare och att välkomna Felix känns extra speciellt eftersom han redan arbetat hos oss och väljer att komma tillbaka. Det är ett gott betyg till vårt employer branding arbete, säger Lisen Heijbel, Director, Capital Markets.

Vidare rekryteras Linn Gregorsson som började på Capital Markets med ett internship, för att sedan arbeta parallellt med sina studier vid KTH - och nu får möjlighet till en fast anställning som analytiker. Linn Gregorsson har en master i Real Estate and Construction Management från KTH.

– Jag är jätteglad över möjligheten att få fortsätta på CBRE. Jag lär mig nya saker varje dag och ser stora utvecklingsmöjligheter både i Sverige och globalt, säger Linn Gregorsson.

Den tredje nya medarbetaren är Tina Edvall, som precis börjat även hon som analytiker. Hon kommer närmast från Pangea Property Partners och har innan dess gjort ett internship på Londonbaserade Stella EOC.

– Det känns verkligen spännande att börja på Capital Marketsavdelningen på CBRE. Det är kul att få bygga vidare på min utbildning från KTH där jag läste Real Estate & Finance och även få användning av min master i Economics of Innovation & Growth. På CBRE är nytänkande välkommet, säger Tina Edvall.

– Vi har haft ett stort intresse för tjänsterna hos oss. Hela transaktionsteamet och jag är glada att vi kunnat rekrytera dessa tre personer som stärker teamet och vår position, både i Sverige och internationellt, säger Mikael Fastén, Head of Capital Markets.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige