Image
Bild: Istock

CBRE rekryterar senior marknadschef

Bolag CBRE har utsett Hans Oskar till ny Head of Marketing and Communications i Sverige.
Publicerad den 1 December 2022

Hans Oskar har över 30 års erfarenhet av operationell och strategisk marknadsföring och kommunikation, främst från ABB och Ericsson, men även från energibranschen i Sverige. Hans har under många år arbetat med affärsutveckling i olika ledningsgrupper.

Yvonne Ehinger, Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services, kommenterar:
– Jag är mycket glad över att välkomna Hans Oskar till CBRE som ny marknadschef. Hans mångåriga erfarenhet av strategiskt marknadsarbete i stora organisationer kommer att bidra till bolagets tillväxtresa.

Hans Oskar, Head of Marketing and Communications, Sweden kommenterar:
– Jag ser fram emot att lära känna CBREs kunder och medarbetare. Det finns en stor tillväxtpotential i fastighetsbranschen och jag hoppas kunna använda erfarenheter från andra branscher för att bygga vidare på CBREs framgångar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige