Image
Karin Hyltse.
Karin Hyltse.

CBRE rekryterar ny projektledare

Karriär CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökade efterfrågan inom affärsområdet Advisory & Transaction Services har Karin Hyltse rekryterats som projektledare. Hon kommer närmast från Sono Group och har lång erfarenhet av att leda strategiska projekt.
Publicerad den 2 Mars 2022

– Känns otroligt kul att välkomna Karin, hon har precis den erfarenhet och kompetens som behövs och kommer verkligen att komplettera teamet. Vi ser just nu en stark efterfrågan på våra tjänster och det känns självklart kul att vi kan möta den. Det är helt i enlighet med vår tillväxtplan, säger Emma Bark, Associate Director på CBRE.

– Det ska bli fantastiskt roligt och spännande att jobba med CBRE’s kunder och projekt. Med mitt intresse och erfarenhet av att driva projekt ser jag fram emot att bidra till teamet. Jag känner mig redan välkommen innan jag ens har börjat och det känns mycket bra att komma in på ett företag som expanderar, säger Karin Hyltse.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige