Image
Andreas Norbergs team på CBRE GI stärks med tre nya namn.
Andreas Norbergs team på CBRE GI stärks med tre nya namn. Bild: Erik Lefvander/CBRE GI

CBRE GI gör tre nyrekryteringar

Bolag CBRE Global Investors har förstärkt sitt nordiska team i Stockholm med tre nya medarbetare.
Publicerad den 24 Januari 2019
Alexander Dratos. Bild: Real Value Management
Alexander Dratos. Linnea Hellström Ängerud. Bild: CBRE GI
Linnea Hellström Ängerud.

Marcus Arvidsson har anställts som Asset Manager och kommer att vara ansvarig för den norska portföljen. Han har arbetat 13 år i fastighetsbranschen och har mångårig erfarenhet som Asset Manager och har tidigare arbetat för bland andra Aberdeen Asset Management och Skandia Liv. Marcus Arvidsson anslöt i början av januari.

Linnea Hellström Ängerud och Alexander Dratos har rekryterats som Investment Analyst. Linnea Hellström Ängerud kommer senast från PWC Corporate Finance och Alexander Dratos från Real Value Management Nordic. Båda är utbildade civilingenjörer från KTH. Linnea Hellström startade i slutet av november och Alexander Dratos ansluter till teamet i februari.

– Vi har en positiv utveckling inom verksamheten och ambitiösa mål för både vår befintliga portfölj och för ytterligare tillväxt. Genom dessa tre nyrekryteringar stärker vi det nordiska teamet ytterligare och vi är väldigt nöjda att kunna hälsa dem välkomna. Vår portfölj i Norden har växt betydligt de senaste tre åren genom förvärv överstigande tio miljarder kronor, säger Andreas Norberg, Head of Investment Operations Nordics.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige