Image

Catena utser ny regionchef i Malmö

Karriär Jörgen Eriksson är utsedd till ny regionchef för Malmö och tillträder idag sin nya tjänst.
Publicerad den 3 December 2018
Jörgen Eriksson. Bild: Catena
Jörgen Eriksson.

Jörgen Eriksson, anställd i Catena sedan augusti 2016, lämnar därmed sin nuvarande roll som controller på Catena. Han ersätter Christian Berglund som går till nystartade SLP. Som regionchef i Malmö ingår Jörgen Eriksson i Catenas ledningsgrupp.

– Catena är ett starkt bolag och jag är oerhört motiverad att få fortsätta utveckla och utvecklas med Catena som ny regionchef i Malmö. Jag är övertygad om att vi kan fortsätta driva Region Malmö framåt med det kompetenta team som finns där, säger Jörgen Eriksson, regionchef Malmö.

– Jag är mycket glad att Jörgen med sitt stora engagemang vill gå vidare i företaget. Jörgens affärsmässighet och analytiska ådra med ett brett verksamhetsperspektiv kommer vara en stor tillgång i uppdraget att utveckla region Malmö, säger Benny Thögersen, vd på Catena.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige