Image

Catena: Detaljplanearbete i slutskedet

Bolag Catena skriver i sin delårsrapport att man bedömer att detaljplanen för projektet i Haga Norra kommer att antas av Solna stad före årsskiftet.
Publicerad den 25 Oktober 2012

- Parallellt med detta fortgår arbetet med att identifiera kommersiella hyresgäster till området. Arbetet löper planenligt och vi märker att intresset och uppmärksamheten stadigt ökar kring våra framtidsplaner, säger vd Andreas Philipsson.

För niomånadersperioden uppgick resultatet före skatt till 19,7 miljoner kronor, jämfört med 80,6 miljoner kronor motsvarande period i fjol. För tredje kvartalet var resultatet före skatt 1,8 miljoner kronor (48,0). Skillnaderna i jämförelsesiffrorna beror främst på större orealiserade värdeförändringar under fjolåret.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY