Image

Catellas kommunikationschef får gå

Karriär På grund av organisationsförändringar fortsätter Catella att krympa ledningsgruppen. Den här gången får kommunikationschefen Anne Rådestad gå.
Publicerad den 26 September 2011
Anne Rådestad. Bild: Catella. Bild: Catella
Anne Rådestad. Bild: Catella.

- Förändringarna innebär att moderbolaget får en delvis annan roll då kommunikationsansvaret flyttas ut i organisationen. En följd av detta är att funktionen kommunikationschef i moderbolaget nu tas bort, säger Johan Ericsson, vd för Catella.

Detta innebär att Catellas kommunikationschef och ledamot i koncernledningen,
Anne Rådestad lämnar bolaget under hösten.
- Vi har kommit fram till att vi inte kan utveckla kommunikationschefsfunktionen på så sätt som det var tänkt från början varför jag har förståelse för att Anne Rådestad söker sig utanför bolaget. Det har varit givande och utvecklande att arbeta tillsammans med Anne Rådestad. Hennes kunskap och erfarenhet har varit väldigt berikande för Catella, säger Johan Ericsson.

I somras lämnade Lennart Schuss ledningsgruppen för att i stället bli arbetande styrelseordförande i Catellas nordiska corporate finance-bolag med uppgift att koordinera och utveckla den nordiska verksamheten.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige