Image

Castellum utvecklar i Alingsås

Bygg/Arkitektur Tillbyggnation av Castellums fastighet på Bultgatan 1 i Sävelunds industriområde i Alingsås är inledd. Ett hyresavtal har tecknats med Steeltech. Fastigheten, som i dag är på cirka 3 000 kvadratmeter, skall byggas ut med cirka 3 000 kvadratmeter produktionsyta.
Publicerad den 11 September 2017

Steeltech utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativ köksutrustning till slutkunder runt om i världen. Våren 2018 flyttar de in i sina nya skräddarsydda lokaler.

– Med de nya lokalerna kan vi vara med och utveckla våra produktionsytor och även så kontorsdelen. Vi växer kontinuerligt och får nu en fastighet väl anpassad för vår verksamhet. Och vi är väldigt glada över att vi kunde vara kvar inom Alingsås kommun. Sävelunds industriområde har ett bra läge, som passar vår verksamhet, och den framtida utbyggnaden av Norra länken kommer att ytterligare öka tillgängligheten till området, säger Björn Sjölin, vd för Steeltech.

– Vi är glada över att kunna välkomna Steeltech som ny hyresgäst till Castellum och att vi stärker vår fastighetsportfölj i Alingsås med en modern och hållbar kontors- och produktionsanläggning, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.

Projektet kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige