Image
Daniel Kvant Suber.
Daniel Kvant Suber. Bild: Castellum

Castellum rekryterar affärsutvecklingschef från Atrium Ljungberg

Bolag Castellum rekryterar Daniel Kvant Suber som ny affärsutvecklingschef till Region Stockholm-Norr. Han tillträder sin nya tjänst 9 augusti och rapporterar till Region-vd Martin Bjöörn.
Publicerad den 22 April 2021

Daniel Kvant Suber kommer närmast från en roll inom affärsutveckling på Atrium Ljungberg där han genomfört flera komplexa stadsutvecklingsprojekt i Stockholm och Uppsala med stor framgång. Dessförinnan har han mångårig erfarenhet av fastighetsutveckling, bland annat från Skanska. Daniels kunskaper och erfarenheter kommer bli ett värdefullt tillskott till Castellums projektorganisation.
– Vi är glada att rekrytera Daniel med sin breda kompetens och stora nätverk. Hans erfarenheter från fastighetsutveckling är värdefulla i vår strategi att fortsätta växa och utveckla de bästa stadsutvecklingsprojekten i regionen, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Sthlm-Norr.

Region Stockholm-Norr har mycket omfattande projektmöjligheter i Stockholm, Uppsala och Gävle. Torsgatan, Hagastaden, Slakthusområdet, Marievik och Brunna är några av de attraktiva områden där Castellum utvecklar och tillför moderna arbetsplatser. I Uppsala uppför Castellum stadens första WELL-certifierade fastighet Kungspassagen med inflyttning senare i år.
– Det känns enormt inspirerande att få förtroendet att få vara med och driva utvecklingen av Castellums ambitiösa projekt i regionen. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla befintliga och nya stadsdelar tillsammans med kommuner och medarbetare. Tillsammans kommer vi försätta att skapa förutsättningar för marknadens bästa arbetsplatser för våra kunder, säger Daniel Kvant Suber som tillträder sin tjänst 9 augusti och kommer att ingå i ledningsgruppen för Region Sthlm-Norr.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige