Image
Willys etablerar sig hos Castellum på Stortorget i Lund.
Willys etablerar sig hos Castellum på Stortorget i Lund. Bild: Castellum

Castellum hyr ut till Willys i Lund

Uthyrning Castellum hyr ut 1130 kvadratmeter till Willys på Stortorget 6-8 i Lund. Under senare delen av våren 2020 öppnar de en Willys Hemma på adressen. Under senare delen av våren 2020 öppnar Willys en ny butik på Stortorget i Lund. Willys Hemma är Willys koncept för mindre butiker i bostadsnära eller centrala lägen.
Publicerad den 28 Oktober 2019

- Willys har ett starkt varumärke i Lund med en trogen och växande kundkrets. Genom butikens premiumläge mitt på Stortorget kommer vi nå ut till en viktig och ny del av staden, vilket vi ser fram emot, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Castellum hälsar Willys varmt välkomna.

- Att Willys Hemma väljer Castellum är oerhört roligt. Vi är övertygade om att den fina placeringen vid Stortorget passar perfekt för Willys koncept. Tillsammans kommer vi skapa nya arbetsplatser mitt i City och Willys butik kommer bidra till en levande stadskärna, säger Emilia Hasselgren, uthyrare hos Castellum.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige