Image
Caroline Temse.
Caroline Temse. Bild: Areim

Caroline Temse ny CFO på Areim

Karriär Caroline Temse, tidigare Head of Financing på Areim, tar över rollen som CFO från Erik Turai och tillträder omgående. Erik Turai kommer att ta rollen som Finance Director på Areim.
Publicerad den 9 September 2022

Caroline Temse har arbetat i rollen som Head of Financing på Areim sedan augusti 2021 och har över 20 års erfarenhet inom fastigheter och finans. Nu internrekryteras hon till rollen som CFO.

– Jag är väldigt tacksam över förtroendet att ta över rollen som CFO efter Erik. Det känns också tryggt att han är kvar i organisationen, så att vi kan fortsätta ta vara på hans djupa expertis och breda erfarenhet, säger Caroline Temse, CFO på Areim.

– Det känns fantastiskt att vi har så många talanger inom Areim och har möjlighet att internrekrytera till nyckelroller. För oss är det viktigt att våra medarbetare kan fortsätta utvecklas med företaget, varför vi är extra glada över att kunna hitta nya, utvecklande roller för både Caroline och Erik. Caroline har visat att hon är rätt person för rollen som CFO och vi ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans, säger Therese Rattik, vd på Areim.

Erik Turai har jobbat på Areim sedan 2011 och kommer i sin roll som Finance Director att fokusera på mer komplexa struktur- och skattefrågor, samt andra strategiska åtaganden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige