Image
Caroline Farberger kommer till seminariet Fastighetskvinnan den 14 oktober.
Caroline Farberger kommer till seminariet Fastighetskvinnan den 14 oktober. Bild: Björn Dalin

Caroline Farberger till Fastighetskvinnan!

Fastighetskvinnan Seminariet Fastighetskvinnan är i första hand ett affärsseminarium – men handlar även om jämställdhet i näringslivet. En av talarna har minst sagt unika erfarenheter av manligt och kvinnligt – Ica Försäkrings vd Caroline Farberger (som fram till för två år sedan hette Carl) intervjuas på Grand Hotel den 14 oktober. Fram till och med måndag kan ni anmäla fyra personer och betala för tre.
Publicerad den 4 September 2020

Den 14 september 2018 är en speciell dag i Ica Försäkrings vd:s liv. Då hade Carl Farbergers kostymer och slipsar skänkts till Röda Korset – och en nervös Caroline Farberger kom första gången till jobbet – med Hugo Boss-outfit, höga klackar och målade naglar.

Caroline Farberger är den hittills enda i den svenska näringslivseliten som har gått ut och berättat öppet om sin könskorrigering.

På Grand Hotel den 14 oktober intervjuas hon av moderator Anna Bellman om sin resa och sina erfarenheter.

Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium som tar ett brett tag kring den svenska fastighetsmarknaden. Unikt för seminariet är att alla talarna är kvinnor – män är hjärtligt välkomna i publiken.

Du ser det preliminära programmet för dagen här.

Du anmäler dig här. Till och med nu på måndag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.

Angående coronasituationen för eventet: Fastighetskvinnan är inte att betrakta som en offentlig sammankomst vilket innebär att även om 50-begränsningarna finns kvar i oktober så omfattas eventet inte av dem. Seminariet kommer alltså att genomföras fysiskt. Vi kommer även att livestreama eventet. Grand Hotel och vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien, etc.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY