Image
Carlqvist Bil köper i Tingsryd.
Carlqvist Bil köper i Tingsryd. Bild: Carlqvist Bil

Carlqvist Bil köper i Tingsryd

Transaktioner Carlqvist Bil förvärvar Nelson Gardens fastighet Tingsryd 1:65 på Lokgatan 11 i Tingsryd. Nelson har tecknat hyresavtal med köparen.
Publicerad den 14 Januari 2020

Eddie Carlqvist vd, Carlqvist Fastigheter AB:
– För oss är affären inte bara en fastighetsaffär, vi ser även att vi skapat en ny affärsrelation som vi har för avsikt att förvalta över lång tid.

Martin Borgström vd, Nelson Garden AB:
– Nelson Garden är i en fas där vi ska bygga en stark tillväxt framåt. Logistik och produktion kommer att hanteras från Sverige och Norge där en utveckling av verksamheten i Tingsryd är en av många satsningar som vi gör nu.

– Försäljningen av fastigheten i Tingsryd är en del i företagets övergripande strategi och för Nelson Garden, som har funnits i Tingsryd sedan 1981, känns det riktigt bra att få en lokalt förankrad fastighetsägare som nu vill vara en del av vår framtidsresa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi ska växa till miljardvolym på ganska kort tid"

Bolag Ett nytt bolag med höga ambitioner gör entré på fastighetsmarknaden. Invela är ett JV mellan 3Dens och NREP. Maria Mastej, grundare och partner på 3Dens Fastigheter, och Marianne Hoffman, investerings- och förvaltningschef på NREP, berättar om Invelas målsättning, partnerskapet med mellan bolagen, vilka segment och regioner man ska verka inom, och när man hoppas vara i gång med affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY