Image
Bild: Hampus Hagstedt/Försvarsmakten

Capman hyr ut 5 000 kvadratmeter på Gärdet till Rekryteringsmyndigheten

Uthyrning Totalförsvarets rekryteringsmyndighet har tecknat ett hyresavtal med Capman avseende cirka 5 000 kvadratmeter i fastigheten Lybeck 2 på Gärdet i Stockholm. Capman Nordic Real Estate II-fonden förvärvade Lybeck i december 2017 och har sedan dess aktivt arbetat med förvaltningen av fastigheten.
Publicerad den 7 Februari 2019
Annons
Image

– Det känns jättekul att Rekryteringsmyndigheten väljer att flytta till oss och det passar bra in i vår strategi att förädla de existerande kontorslokalerna i Lybeck, säger Anna Reuterskiöld, Investment Director på Capman Real Estate.
– Vi ser fram emot att flytta in i nya lokaler som kommer att fungera bra för vår verksamhet. Att ha all vår lokalyta på ett och samma våningsplan kommer att underlätta både för våra medarbetare och för de som kommer till oss för att pröva till olika utbildningar och anställningar, säger Annika Fahlvik, chef för avdelningen för verksamhetsstöd på Totalförsvarets rekryteringsmyndighet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY