Image

Campushallen etablerar sig i Ebbepark

Uthyrning Byggstarten för Ebbepark i Linköping närmar sig och nu har Campushallen skrivit ett intentionsavtal med Sankt Kors om att etablera en träningsanläggning i den första etappen.
Publicerad den 11 Maj 2016

Målet med Ebbepark är ett skapa en blandad miljö med företag, bostäder, butiker, caféer och samhällsservice. Nu läggs även en träningsanläggning till mixen. Campushallen driver i dag sin verksamhet vid universitetet.

– Många studenter bor ju i stan och vi vill även finnas nära city för dem, samtidigt som vi vill öppna upp för företag och närboende att träna hos oss. Planerna är också att vi ska kunna hyra ut den stora hallen för mässor, större idrottsevenemang och event, säger Pia Carlsson, verksamhetschef på Campushallen.

Anläggningen ligger i den första byggetappen av Ebbepark och beräknas vara färdig 2020. Exakt vad den kommer att innehålla ligger på ritbordet, men tanken är att det ska finnas en fullstor bollhall med läktare, gym, lokaler för gruppträning och en friskvårdsenhet som erbjuder behandlingar.

– Syftet med Ebbepark är att skapa en stadsdel där många människor träffas. Vi tror att Campushallen kan bidra till det genom att erbjuda en anläggning där företagare, boende och studenter kan träffas. Samtidigt är det en viktigt del i vår hållbarhetsstrategi för Ebbepark att kunna erbjuda möjligheter till träning och friskvård till en bred målgrupp. Därför är vi glada att ha fått Campushallen som en partner för det, säger Johan Kristiansson, vd för Sankt Kors.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige