Image
Bild: Istock

CA Fastigheter utser ny vd

Bolag Styrelsen i CA Fastigheter har utsett Andreas von Hedenberg som ny vd för CA Fastigheter.
Publicerad den 14 Januari 2021
Andreas von Hedenberg. Bild: CA Fastigheter
Andreas von Hedenberg.

Andreas von Hedenberg kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef och del i företagsledningen på Fastpartner AB. I sin roll på Fastpartner har han främst arbetat med affärs- och strategiutveckling samt transaktioner. Dessförinnan har han haft olika roller såväl utanför som i fastighetsbranschen, bland annat för M2 Asset Management och Wästbygg Gruppen.
– Med ett bestånd av både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter, en intressant projektportfölj och starka och långsiktiga ägare, är CA Fastigheter väl rustat för framtiden. Jag ser väldigt mycket fram emot att tillträda som ny vd för CA Fastigheter och att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla bolaget, säger Andreas von Hedenberg.

Andreas von Hedenberg tillträder som vd för CA Fastigheter under våren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige