Image

Byggstart för Riksbyggen i Sala

Bostäder På fredag är det dags att sätta spaden i marken för nya bostadsrättslägenheter i BRF Silvergruvan i Sala.
Publicerad den 15 Augusti 2017
BRF Silvergruvan. Bild: Riksbyggen
BRF Silvergruvan.

Det första spadtaget tas av Carola Gunnarsson (c), kommunstyrelsens ordförande i Sala, Elin Sjöstrand Olander, regionchef på Riksbyggen och av en blivande boende i BRF Silvergruvan.

– Sala har stadigt haft en positiv befolkningsutveckling under de senaste tio år och som en långsiktig samhällsutvecklare vill vi på Riksbyggen vara med och utveckla kommunen. Det känns därför väldigt roligt att vi nu kan starta bygget av BRF Silvergruvan och bidra med fler bostäder i Sala, säger Elin Sjöstrand Olander, regionchef på Riksbyggen.

BRF Silvergruvan kommer att byggas längs Bergslagsgatan i centrala Sala. Riksbyggen planerar för 23 bostadsrättslägenheter i form av två till tre rum och kök, 58,5-69 kvadratmeter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige