Image
David Grimheden.
David Grimheden. Bild: Byggpartner

Byggpartner rekryterar hållbarhetschef från Veidekke

Bolag Byggpartner förstärker ledningen med David Grimheden som kommer att leda och utveckla koncernens hållbarhetsarbete framåt.
Publicerad den 2 November 2021

Entreprenadbolaget Byggpartner är inne i en expansiv fas. Bolaget har verksamhet i större delen av Mellansverige och rekryterar nu på alla nivåer för att kunna växa i linje med en framåtsträvande affärsplan.
Den senaste strategiska rekryteringen är David Grimheden på posten som hållbarhetschef. Han kommer närmast från Veidekke där han senast har varit teknik- och miljöchef samt tidigare regionchef för Veidekkes kompetenssatsning på träbyggnation.
– Under mina 20 år på Veidekke har bolaget växt enormt och det har varit en fantastisk resa. Jag lockas nu av möjligheterna att få bidra med all min kunskap i en ny utmaning där Byggpartner känns helt rätt. Företaget är inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete som jag nu kommer kunna bidra till med min erfarenhet, säger David Grimheden.
– Det är helt avgörande att hållbarhetsarbetet får genomslag i hela vår verksamhet. Jag är övertygad om att David har de bästa förutsättningar för att leda detta arbete, så vi är verkligen glada för denna topprekrytering, säger Sture Nilsson, vd för Byggpartner.

David Grimheden tillträder tjänsten som hållbarhetschef för Byggpartner den 1 februari 2022

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige