Image

Bygg-Göta hyr ut mer i Pagoden

Uthyrning Bygg-Göta hyr ut ytterligare 2 100 kvadratmeter kontor i projektet Pagoden i Göteborg. Bolaget har också gjort två andra större uthyrningar i Göteborg.
Publicerad den 3 Februari 2011

Solar Sverige AB flyttar vid årsskiftet in på ett plan i Pagoden i centrala Göteborg.

Det är den andra uthyrningen i Pagoden, som är Swedish Matchs gamla tändsticksfabrik, som nu byggs om till moderna kontor.

Solar Sverige är den andra uthyrningen i projektet. Sedan tidigare är det klart att IFS Sweden flyttar in på 3 000 kvadratmeter i november.

Hela projektet är på cirka 12 000 kvadratmeter. Drygt 5 000 kvadratmeter är alltså uthyrt i nuläget.

- Det är ett stort intresse för Pagoden, och överhuvudtaget en stor efterfrågan för moderna kontor med bra lägen. Det märks att det inte är samma fajt som tidigare när det gäller hyresnivåerna, säger Ronny Persson, vd för Bygg-Göta, till Fastighetssverige.

Vad ligger hyresnivåerna på i Pagoden?
- Mellan 2 000 och 2 500 kronor per kvadratmeter.

Bygg-Göta har också hyrt ut 1 800 kvadratmeter kontor till Arbetsförmedlingen på Stampgatan i centrala Göteborg och 2 300 kvadratmeter butik till Barnens Hus på Backaplan, Hisingen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige