Image
Kämpegatan 10 i Pagodenområdet.
Kämpegatan 10 i Pagodenområdet. Bild: Bygg-Göta.

Bygg-Göta fyller upp med Precisely

Uthyrning Precisely växlar upp och satsar på ett nytt unikt kontor med plats för möten och välmående på arbetsplatsen i Pagodenområdet.
Publicerad den 8 Juni 2021
Annons
Image

Kontoret är 744 kvadratmeter och den sista lokalen i den gamla Vin & Sprit byggnaden på Kämpegatan 10. En gammal lastkaj blir en inglasad veranda och utanför dörren ligger padelbanan och utomhusgymet.

– Vi kunde inte tänka oss ett bättre sätt att fira Göteborgs 400 års jubileum än att skriva avtal med sista hyresgästen till detta fantastiska hus. Vår ambition har varit att knyta attraktiva och spännande bolag till Pagodenområdet och Precisely är ett företag med stark utveckling och passar perfekt in i kvarteret, säger Linda Neidert uthyrningschef på Bygg-Göta.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY