Image
Bild: Istock

Bubble tea till Kyrkogatan i centrala Göteborg

Uthyrning I sommar serveras den populära, tebaserade fruktdrycken bubble tea mitt i centrala Göteborg. Då öppnar Me & Tea i Wallenstams lokaler på Kyrkogatan 19. Bubble tea, även kallat boba, kommer ursprungligen från Taiwan och serveras med geléartade kulor av tapiokas. Drycken är enormt populär för alla café-, fika- och dessertälskare i Sydostasien och USA och börjar nu också att erövra Europa.
Publicerad den 6 Maj 2021
Annons
Image
Bild: Wallenstam

– För oss var ett bra butiksläge i Göteborgs populära shoppingstråk avgörande för val av lokal. Det känns fantastiskt roligt att öppna nu till sommaren, vi ser väldigt mycket fram emot att kunna dela med oss av den starka tekulturen och erbjuda göteborgarna äkta asiatiskt bubble tea med direktimport från Taiwan, säger Thai Cao, en av delägarna till Me & Tea.

Bubble tea uppfanns på 80-talet i Taiwan, när en dessert med tapiokapärlor blandades ner i ett glas iste. Drycken har sedan dess utvecklats, förfinats och blivit något av en symbol för Taiwan. Den finns idag i en mängd olika varianter och smaker och serveras både varm och kall.

– Me & Tea står för en fantastiskt spännande etablering mitt på mysiga Kyrkogatan i centrala Göteborg och representerar en både stark och populär internationell trend som vi ser fram emot att välkomna hos oss, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt för Wallenstam i Göteborg.

Utöver ett brett utbud av bubble tea kommer Me & Tea också att servera glass och bakverk i en stilren, instagramvänlig miljö.

– Vi har ensamrätt i Norden att sälja produkter från vår leverantör i Taiwan ser vi fram att sprida både kunskap om och upplevelsen av äkta bubble tea alla dagar i veckan mitt i hjärtat av Göteborg, säger Thai Cao.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY