Image

Bryngelsons nya uppdrag

KARRIÄR Håkan Bryngelson, före detta vd för Vasakronan, har utsetts till ordförande i ISS Property advisory board.
Publicerad den 19 Februari 2009

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Håkan Bryngelson som ordförande i vårt nya advisory board. Med sin långa erfarenhet från fastighetsbranschen är vi helt övertygade om att Håkan kommer att utmana oss i hur vi skall se på vår fortsatta utveckling när vi utmanar den traditionella fastighetsförvaltningen. Dessutom kommer han att kunna tillföra ytterligare kundperspektiv till vår verksamhet. Särskilt mot bakgrund av att vi på ISS nu vässar vårt kund- och servicefokus. Därför är det vår fasta övertygelse att Håkans bakgrund och erfarenhet från fastighetsbranschen, kommer att vara en stor tillgång för utvecklingen av koncernens affärer, säger Anders Borggren, affärsområdeschef på ISS Property.

Håkan Bryngelson är i dag verksam som styrelseordförande i Almega Tjänsteförbunden, Almega AB, vice ordförande i Svenskt Näringsliv, samt styrelseledamot i AMF Pension och Volvo Aero. Håkan Bryngelson är 60 år gammal och civilingenjör från Kungliga Tekniska högskolan.

– Som ordförande i det advisory board som skapas för ISS Property hoppas jag kunna bidra med mina tolv års erfarenhet i branschen. ISS Property arbetar med samma fokus på kund, servicegrad och värdeskapande, som var ledstjärnan för den verksamhet vi utvecklade i Vasakronan. Den stora utmaningen som jag ser det är den direkta kopplingen mellan nöjda kunder och värdeskapande för fastighetsägaren. Och jag hoppas kunna bidra till att ISS Property kontinuerligt vidareutvecklar sin ställning som den ledande aktören inom Property, säger Håkan Bryngelson.

Håkan Bryngelson tillträdde posten som ordförande den 30 januari 2009.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige