Image

Brittisk modekedja etablerar i Stockholm

UTHYRNING Den brittiska modekedjan Next har sedan tidigare en butik i Malmö. Nu etablerar de sig i Kista Galleria.
Publicerad den 20 November 2009

När den till- och ombyggda Kista Galleria invigs på onsdag kommer en av de nya hyresgästerna att vara den brittiska modekedjan Next. Det är den första butiken i Stockholm och ett led i den Sverigesatsning som inleddes med en butik i Malmö i september i år.

Sedan den första butiken öppnade 1982, har Next snabbt vuxit till en av de populäraste modekedjorna i Storbritannien. Next säljer kläder, skor, accessoarer och heminredning med hög kvalitet och modegrad. Modekedjan består av över 500 butiker i Storbritannien och på Irland, samt 170 butiker i andra delar av världen.

- Next är ett livligt, spännande och dynamiskt företag. Att det väljer Kista Galleria för sin Stockholmspremiär passar väl in i vår satsning på mode och design", säger Gunnar Mässing, vd på Kista Galleria.

Kista Galleria ägs till lika delar av Länsförsäkringar Liv Försäkringsbolag och Vital Forsikring ASA. Förvaltningen sköts av Kista Galleria KB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige