Image
Frida Carlsson, Martin Wallin och Stina Trimark.
Frida Carlsson, Martin Wallin och Stina Trimark. Bild: Brinova

Brinova förändrar i ledningsgruppen

Bolag Brinova har beslutat för att effektivt bedriva bolagets egen projektutveckling utse Stina Trimark till projektutvecklingschef för hela bolaget. Förändringen genomförs omedelbart.
Publicerad den 10 Januari 2020

För att anpassa organisationen till bolagets fokus på tillväxt via egen projektutveckling har Stina Trimark, som arbetat i Brinova som Regionchef för Kristianstad och Karlskrona (Öst) sedan 2015, utsetts till denna post. Stina Trimark som är civilingenjör från LTH inom väg och vatten har en gedigen bakgrund inom projektledning med anställningar både på Peab och Skanska.
Posten som Regionchef Öst övertas av Martin Wallin som i dag arbetar som fastighetschef i Karlskrona. Martin Wallin har arbetat inom fastighetsbranschen i 25 år, är fastighetsingenjör, och innan Brinova arbetat på fastighetsbolagen Klövern och Dagon.
I region Väst, som innefattar bland annat orterna Landskrona, Eslöv, Lund och Malmö, har en ny regionchef, Frida Carlsson, tillsatts. Frida Carlsson kommer från en tjänst hos Wihlborgs som fastighetschef i Helsingborg. Hon har 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen och är utbildad civilingenjör från LTH inom lantmäteri. Frida Carlsson börjar hos Brinova i april 2020.

Efter dessa förändringar kommer Brinovas ledningsgrupp bestå av sex personer: vd:n Per Johansson, vice vd:n Malin Rosén, projektutvecklingschef Stina Trimark, ekonomichef Caroline Holst, regionchef Väst Frida Carlsson och regionchef Öst Martin Wallin.
– Den nya ledningsgruppen är ytterst kompetent. Den har gedigen fastighetsbakgrund med stor tyngd inom fastighetsförvaltning och projektutveckling, vilket innebär att Brinovas fortsatta tillväxtresa blir stabil och lönsam, säger Per Johansson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige