Image

Boulebar öppnar i Liljeholmen

Uthyrning Boulebar gör sin största satsning hittills, hos Atrium Ljungberg i Liljeholmen. I början av 2017 öppnar Boulebar Tryckeriet, en 1 300 kvadratmeter stor medelhavspark med restaurang i en före detta industrilokal.
Publicerad den 14 September 2016

– Vi är glada att Boulebar gör sin största satsning hittills i en av våra fastigheter. Nu skapas en ny mötesplats med liv och själ när det gamla tryckeriet omvandlas till boulebanor och restaurang. Vi vill gärna bidra till att staden fortsätter att utvecklas på det viset, säger Chris Helin, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Boulebar Tryckeriet kommer att ligga på Liljeholmsvägen 14, i ett område med byggnader från 1700-talet. Lokalen är i två våningar och kommer att rymma boulebanor, barer, en fransk restaurang med terrass, stora träd och fontäner samt musik från DJ:s.

– I Liljeholmen har vi alla förutsättningar för att skapa vårt absoluta drömställe. Här kan vi tillvarata byggnadens historia och skapa en modern mötesplats. Vi hoppas kunna locka både de som arbetar i närheten och besökare från hela Stockholm, säger Henrik Kruse, som varit med och grundat Boulebar.

Liljeholmen har sedan 1700-talet varit en betydande plats för Stockholms industrier. I takt med att innerstaden har vuxit har Liljeholmen utvecklats till en allt mer levande stadsdel med boende, kontor och nöjen. Här har Atrium Ljungberg en 40 000 kvadratmeter stor fastighet. Atrium Ljungberg vill skapa levande, hållbara stadsmiljöer genom att tillvara platsens historia och skapa en blandning av verksamheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige