Image

Bonnier förlänger 7 800 kvadratmeter på Sveavägen

Uthyrning Bonnier Tidskrifter samlar ihop verksamheten och sitter kvar ytterligare fem år hos Bonnier Fastigheter på Sveavägen 53 i Stockholm. Ytan är cirka 7 800 kvadratmeter och lösningen möjliggör en förtätning av personal i lokalerna.
Publicerad den 20 Mars 2013
Annons
Image
Stormkransen. Bild: Bonnier Fastigheter.
Stormkransen.

- Vi är mycket glada att Bonnier Tidskrifter väljer att sitta kvar hos oss. Vi har lyckats åstadkomma en modern kontorslösning i en fastighet med lång redaktionshistoria. Sveavägen är ett läge som för närvarande utvecklas starkt med ett rikt restaurang- och caféliv, utmärkta kommunikationer och bara ett stenkast från city, säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

- För oss innebär den här lösningen att vi kan samla alla våra verksamheter på ett ställe, vilket varit väldigt viktigt för oss. Självklart känns det även bra att kunna stanna kvar i lokalen på Sveavägen där vi har en lång historia, säger Mats Carleson, vd på Bonnier Tidskrifter.

Lokalen ligger i Fastigheten Stormkransen 14 som redan på 1920-talet hade Åhlén och Åkerlund som hyresgäster med både tryckeri- och redaktionslokaler. I slutet av 20-talet köptes företaget av Bonnier men det var inte förrän på 80-talet som namnet byttes till Bonnier Tidskrifter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige