Image
Bonava startar produktion av 53 hur strax norr om Kungälv.
Bonava startar produktion av 53 hur strax norr om Kungälv. Bild: Bonava

Bonava startar produktion av 53 hus i Kareby

Bostäder Bonava startar produktion av 53 hus strax norr om Kungälv. De första bostäderna förväntas resultatavräknas och överlämnas till kund från och med det första kvartalet 2021.
Publicerad den 23 December 2019

– Det är glädjande att se det stora intresset för Kareby äng där vi med denna första etapp skapar hem med olika upplåtelseform i ett levande grannskap. Området kommer att präglas av en lantlig idyll och modern bykänsla med lekplatser, grillplatser och en gemensamhetslokal där de boende kan samlas och umgås, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef, Bonava Sverige.

Totalt planerar Bonava för 167 bostäder i området, fördelat på flera etapper med både äganderätter och bostadsrätter. Kvarteret Kareby Äng är ett helt nytt bostadsområde nära skog, sjö och hav.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige