Image
Peter Wallin, vd för Bonava.
Peter Wallin, vd för Bonava. Bild: Karl Nordlund

Bonava köper 270 byggrätter i Västerås

Transaktioner Bonava har tecknat avtal med Bostads AB Mimer om förvärv av cirka 270 byggrätter i Västerås. Affären uppgår till 133 miljoner kronor. Tillträde till fastigheten och produktion av de första bostadsrätterna beräknas till 2024.
Publicerad den 22 Februari 2022

– Det här är en affär med stor potential. Öster Mälarstrand är ett av Västerås mest attraktiva lägen. På de intilliggande fastigheterna uppför Bonava redan 560 bostäder i grannskap som färdigställs i etapper till och med 2024. Vi har därför god kännedom om platsen, kommunen och kundernas krav och önskemål, och ser fram emot att öka vårt engagemang i Västerås, säger Carmith Mårtensson, regionchef Riks, Bonava Sverige.

I projektets absoluta närhet finns förskolor, kommunikationer, parker, strandpromenad, matvaruaffärer och The Steam Hotel.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige