Image

Bo Klok rekryterar ny arbetsmiljöchef

Karriär Bo Klok anställer Margareta Klebe som ny arbetsmiljöchef. Hon kommer närmast från Arbetsmiljöverket där hon var inspektör med ansvar för byggtillsyn i region syd.
Publicerad den 8 November 2016
Margareta Klebe. Bild: Bo Klok
Margareta Klebe.

- Margareta kommer tillföra stor kompetens och kunskap, både från myndighetssidan och från byggsidan. Hon ska leda vårt stora förändringsprogram IFE, individ, förebild och engagemang, som handlar om att skapa en säkerhetskultur som präglas av ansvar och omtanke, säger Ewa Magnusson, koncept- och hållbarhetschef på Bo Klok.

Arbetsmiljö och säkerhet har, enligt bolaget, en avgörande roll för den fortsatta expansionen. Det gäller både byggarbetsplatser, fabriken i Småland och kontoren runt om i Sverige, Norge och Finland.

- Bo Klok har, precis som Skanska, ett mycket utvecklat och strukturerat säkerhetsarbete. Nu ska vi ta det till nästa nivå där vi arbetar på djupet med värderingar och kultur kopplat till säkerhet och arbetsmiljö. Ingen ska riskera att skada sig fysiskt eller psykiskt på våra arbetsplatser. Här arbetar vi säkert eller inte alls, säger Margareta Klebe.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige