Se filmen om fastighetsägaren Steffe som precis har skaffat REAL och hur hans vardag plötsligt förändrades och skapade frihet.

Bli mer mobil och effektiv med REAL Fastighetssystem

Bolag Ny teknik ställer nya krav men erbjuder också nya möjligheter. Med REAL:s webbaserade fastighetssystem erbjuds ett smidigt sätt att helt mobilt hantera teknisk och ekonomisk förvaltning – och skapa dubbel vinning både för dig själv och dina hyresgäster.

Skicka till e-post

En ny uppkopplad verklighet där allting finns tillgängligt ett par knapptryck bort innebär nya krav på tjänster och produkter. Fastighetsbranschen är inget undantag.

REAL har länge legat i framkant för att tillgodose de nya behoven och önskemålen. Sedan 2008 har man tillhandahållit ett helt webbaserat fastighetssystem som ger kunderna möjlighet att enkelt och flexibelt sköta ekonomisk och teknisk förvaltning.

– I och med digitaliseringen kommer man framöver att jobba annorlunda. Precis som man privat styr i princip hela sitt liv med sin telefon kommer samma teknik mer och mer att även påverka det dagliga arbetet också säger REAL:s vd Björn Reimers.

REAL:s fastighetssystem erbjuder såväl lösningar inom ekonomisk som teknisk förvaltning. Genom att utnyttja systemets mobilitet kan fastighetsskötare kommunicera när det gäller ärendehantering och felhantering via sina mobiltelefoner eller läsplattor, samtidigt som hyresgäster själv enkelt kan felanmäla via nätet, ställa sig i bostadskö eller anmäla intresse för lediga objekt. Lösningarna går att enkelt komma åt via REAL:s portal.

Vinningen i att använda systemet blir dubbel. Dels blir man flexiblare som bolag när man kan sköta förvaltningen via webb i stället för att behöva vara på plats på ett kontor.

Genom att kunna agera var man än befinner sig finns möjligheter att effektivisera verksamheten samtidigt som flexibiliteten ger ökad service åt hyresgästerna och bostadsrättsföreningar. Dels ges hyresgäster i sin tur ökad kontroll och komfort genom den ständiga åtkomsten till de mobila tjänsterna.

För bolag innebär det möjligheter att finnas där för kunder och sköta förvaltning på flera platser över hela Sverige – oavsett hemort.

– Hela samhället blir mer mobilt för varje dag som går. Man vill bli mer mobil och kunna jobba efter en webbaserad plattform, säger Björn Reimers och fortsätter:

– Vi har till exempel en kund i Katrineholm som har förvaltning över hela Sverige som sköter det via REAL:s system.

REAL:s fastighetssystem är skapat för att hjälpa bolag att få bättre kontroll och kunna tillhandahålla ännu bättre service. REAL lever verkligen som man lär. I en tid när många bolag väljer att dra ner på serviceutbud och hänvisa från till FAQ-sidor och call centers går REAL åt andra håller och anställer fler för att bistå sin kunder.

– Vi har en årlig återprenumeration på 97 procent vilket vi ser som ett gott tecken på nöjda kunder. Utöver det har kundtillströmningen ökat markant de senaste åren. Många vill idag jobba webbaserat och mobilt.

– Det är en grundpelare för REAL att kunna tillhandahålla den bästa servicen. Därför har vi valt att rekrytera fler kundguider för att alltid kunna finnas till hands och svara på frågor och hjälpa våra kunder.

– I takt med att vi upptäcker nya behov utvecklar vi systemet tillsammans med våra kunder.

Hur har systemet utvecklats efter önskemål från kunder?
– Det har varit många saker, både stort och smått. Exempelvis har en kundportal tagits fram efter önskemål, så även en besiktningsmodul.

– Hos oss kan man växa i systemet. Börjar man som en lite mindre förvaltare kan man stanna kvar hos oss och fortsätta sin utveckling här i takt med att man blir större.

Våra kundguider Renée, Per-Åke, Johan och Lina är de som tar hand om dig när du som kund behöver hjälp.

REAL Fastighetssystem är ett helt webbaserat system för ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning. I REAL hanterar du: hyresrätter, kommersiella lokaler, bostadsrätter, parkering, samfälligheter, arrenden, uppställningsplatser, med mera.

På den tekniska sidan finns möjlighet till mobila funktioner och felanmälan via webb: Felanmälan webb, Mobil felanmälan, Mobil besiktning, Mobil rondering.

Du kan även hantera bostadskö och presentera lediga lägenheter.

Förvaltar du på uppdrag kommer du att gilla vår kundportal. En möjlighet att ge dina kunder tillgång till information utan att behöva ge tillträde till systemet.

Du kan prova på själv genom vårt stående erbjudande om att testa gratis under en månad. Gå in på real.se och registrera dig för en gratislicens.

Fortnox ekonomisystem rekommenderar REAL Fastighetssystem.

SLÅ EN SIGNAL PÅ 010-602 32 00 SÅ BERÄTTAR VI MER

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se


ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Mer från Fastighetssverige
Göteborg 400+

Se bilderna från Göteborg 400+Linus Masimov och Paric Kjellin startar tillsammans konsultbolaget Venn Consulting.

Före detta PE-kollegor startar nytt konsultbolagTobin Properties, med Patrik Mellgren som vd, drabbas när Q-Gruppen går i konkurs.

Q-Gruppen i konkurs – Tobin drabbasLars Wikström, vd för Prime Living.

Prime Living: Minus 30 miljoner i Q1Nischer Properties, med David Aspehult som vd får en markanvisning i Östersund.

Nischer får markanvisning i ÖstersundTosito köper ett stort bostadsprojekt i Habo.

Tosito förvärvar stort bostadsprojekt i HaboCharlotte Strömberg.

Castellum-Strömberg prisas för sitt ordförandeskap+ Plus
Daniel Andersson och Tobias Emanuelsson.

Spelet bakom syndikatet i KarlstadFastighetssverige PLAY


Branschguiden

Ilija Batljan, vd för SBB.

SBB i miljardaffär med HemsöDavid Dahlgren slår till i Skara.

Dahlgren gör första förvärvet i nya bolagetCecilia Nebel och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Bocka för 22 augusti!Karlstad.

Randviken säljer för 700 miljoner i KarlstadÅsa Henninge.

Akademiska Hus rekryterar Åsa HenningeVästprojekt växer på Ringön.

Västprojekt ökar i snabb taktUlrika Hallengren.

Wihlborgs bygger nytt till Region SkåneForumkvarteret i Uppsala.

Atrium Ljungberg hyr ut i ForumkvarteretIntea hyr ut på Campusområdet i Östersund.

Intea hyr ut på Campusområdet i ÖstersundSkanska bygger studentbostäder i Göteborg för SGS.

Skanska bygger studentbostäder i Göteborg för 385 miljoner kronorNockebyn.

Aros byggstartar NockebynHoly Greens öppnar Hyllie.

Holy Greens öppnar nytt i Hyllie
Se fler nyheter