Image
Björn Hedskog.
Björn Hedskog. Bild: Venn Management

Björn Hedskog ny vd för Venns managementkonsulter

Bolag Björn Hedskog axlar rollen som ny hubbansvarig VD för dotterbolaget Venn Management AB. Bolaget ger tjänster inom verksamhetsutveckling och samverkan och består idag av tre konsulter med bas i Stockholm.
Publicerad den 6 December 2019

– Hans djupa kompetens i risk och brand kombinerat med hans chefs- och ledaregenskaper ger en spännande vinkling på våra managementtjänster. Att han är certifierad coach ger ännu en spännande dimension till hans chefsroll och konsultprofil. Men framförallt vill vi ha honom för hans egenskaper och att vi delar värderingar om ledarskap och affärer, säger Katarina Lidén, styrelseledamot i Venn Management.

Björn har en bakgrund i ledande roller hos bl.a. WSP och Briab där han hos de senare i egenskap av COO bl.a. ansvarade för flera affärsområden och drev utvecklingsprojekt kring företagets organisation och struktur. Björn kommer senast från pop-up-bolaget Tech Need People som grundare och coach.

– Plötsligt händer det, du hittar de där människorna som delar dina egna värderingar kring hur ett företag ska byggas och drivas, säger Björn Hedskog. Att sedan få möjlighet att kliva ombord och vara med att bygga det där grymma företaget för både kollegor och kunder, tillsammans med alla de andra kloka, kompetenta och varma människorna som redan är där, känns fantastiskt. Jag ser med spänning fram emot den här resan.

Björn börjar hos Venn 13 januari. tf VD Linus Masimov fortsätter sitt engagemang i Venn som konsult och i ledningen av moderbolaget Venn Group AB.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Premiummärke öppnar hos noterad jätte

Uthyrning Hovleverantören väljer tung aktör som hyresvärd när man öppnar första butiken i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY