Image

Bibab till Mölnlycke

Uthyrning Mölnlycke Logistikpark bygger och hyr ut en 3 000 kvadratmeter stor logistikterminal till Bibab, Spendrup Bryggeriers distributionsföretag.
Publicerad den 9 November 2012
Mölnlycke Logistikpark. Bild: Mölnlycke Logistikpark
Mölnlycke Logistikpark. Jacob Torell. Bild: Mölnlycke Logistikpark. Bild: Next Step Group
Jacob Torell. Bild: Mölnlycke Logistikpark.

- Det strategiska läget i hjärtat av Västsverige och en effektiv trafiksituation är de främsta faktorerna bakom beslutet att flytta hit, säger Johan Spendrup, vd på Bibab, som har tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt.

- Vi satsar offensivt, söker fler kunder och det här stärker våra konkurrensfördelar ytterligare. Det ligger en noggrann analys bakom etableringen med en så lång tidshorisont som minst 15 år. Dessutom uppfattade vi det positivt att företag som Apoteket, GB Glass med flera redan var på plats och såg mervärden både i området och hos fastighetsägaren.

Byggnaden beräknas vara färdigställd till våren.

– Det känns verkligen roligt att hälsa även Bibab hjärtligt välkomna till oss. Att vara med och skapa en nyckelfärdig terminalbyggnad för ett modernt och nytänkande företag som dem är en spännande process. Det är ett bra exempel på vår idé att alltid erbjuda helt individuella, optimerade lösningar med kort färdigställandetid, säger Jacob Torell, Mölnlycke Logistikpark.

Next Step Group och Skagen Fastighets AB äger och utvecklar Mölnlycke Logistikpark.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige