Image

BFAB etableras i Göteborg och Malmö

Bolag Utbildningsbolaget BFAB, ägt av Fasticon, breddar det nationella erbjudandet genom etablering initialt i Göteborg och Malmö.
Publicerad den 18 December 2018
Frida Palmgren. Bild: BFAB
Frida Palmgren. Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon
Jonas Gustavsson.

– Det är en naturlig utveckling att finnas på fler orter med vårt öppna utbud och finnas ännu närmare våra kunder ute i landet, säger Frida Palmgren, vd BFAB.

– Koncernen ser väldigt positivt på att BFAB tar tillfället i akt och samlokaliserar sig med Fasticon i region Väst och Syd, kommenterar Jonas Gustavsson, styrelseordförande.

– Det är en fantastisk möjlighet för oss att ta del av Fasticons lokala marknadskännedom och nätverk. Jag ser fram emot att få presentera vårens första kurstillfällen i Göteborg och Malmö. Håll utkik, det händer mycket hos oss nu, säger Frida Palmgren.

FAKTA/BFAB
BFAB (Bygg- och Fastighetsbranschens fortbildningsinstitut AB) har framgångsrikt utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetssektorn sedan 1985 och erbjuder kurstitlar inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer och miljöinventering. Sedan 1 juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY