Image
Carola Lavén.
Carola Lavén. Bild: Besqab

Besqab utvecklar småhusområde utanför Uppsala

Transaktioner Besqab har i en bolagsaffär förvärvat cirka 40 småhusbyggrätter i Fullerö hage strax norr om Uppsala. Säljare är Mecon Bostad. Detaljplanen har vunnit laga kraft och Besqab tillträder marken under andra kvartalet 2021.
Publicerad den 26 April 2021

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala och har utvecklats till ett helt nytt bostadsområde med varierad bebyggelse i en attraktiv naturmiljö för främst barnfamiljer. Området inbjuder till friluftsliv med stort utbud av sport och kultur där även skola, sporthall, restauranger och service planeras. Kommunikationsmöjligheter med buss och tåg finns och cykelbanor till både Storvreta och till Uppsala.

– Efterfrågan på småhus är stor och då är det extra roligt att vara en del av utvecklingen av Fullerö hage, säger Carola Lavén, vd på Besqab. På den här natursköna platsen finns stora möjligheter att utveckla en attraktiv boendemiljö för barnfamiljer som underlättar en hållbar och hälsosam livsstil.

– Området är planlagt och till viss del redan utbyggt, säger Lotta Niland, chef för Projektutveckling Bostad på Besqab. Nu börjar vårt arbete att tillsammans med våra arkitekter utveckla detta trivsamma bostadsområde med ytterligare småhus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY