Image
Nu flyttar Bang & Olufsen in i ombyggda lokaler på Teatergatan i Göteborg.
Nu flyttar Bang & Olufsen in i ombyggda lokaler på Teatergatan i Göteborg. Bild: Wallenstam

Bang & Olufsen öppnar ny konceptbutik på Teatergatan i Göteborg

Uthyrning I maj flyttar det danska TV- och elektronikmärket Bang & Olufsen in i en av Wallenstams nybyggda butikslokaler på Teatergatan i Göteborg. Butiken är den första återförsäljarbutiken i Sverige baserad på Bang & Olufsens allra senaste butikskoncept Sensory Store Concept, designat för att leverera en exceptionell upplevelse av produktsortimentet.
Publicerad den 31 Mars 2015
Thomas Dahl. Bild: Wallenstam
Thomas Dahl.

Den 100 kvadratmeter stora butiken på Teatergatan kommer att erbjuda Bang & Olufsens nya produktsortiment med allt från trendiga hörlurar till kompletta ljud- och videosystem för hemmet. Butiken kommer att drivas av Tony Rydberg och Daniel Mikaelsson som ser fram emot att välkomna existerande och nya kunder till den nya butiken.

– Det känns roligt att kunna välkomna ett internationellt erkänt märke som Bang & Olufsen till Teatergatan. Ombyggnationen har gett Teatergatan ett ordentligt lyft och de nya hyresgästerna kommer att bidra till att öka gatans attraktionskraft ytterligare, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

På Teatergatan har Wallenstam tillfört totalt 330 kvadratmeter ny butiksyta. Butikerna är unika för Göteborg med höga skyltfönster som ramar in moderna interiörer och ger en känsla av internationell storstad. Utsidan är designad av arkitektbyrån Wingårdhs, som har skapat en kontinental och urban fasad där plåtens mönster böljar som vågor över huset.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige