Image
Lousie Lindquist Sassene.
Lousie Lindquist Sassene. Bild: Clas Fröhling

ÅWL satsar på samhällsfastigheter

Bolag ÅWL Arkitekter rekryterar Louise Lindquist Sassene som ny affärsområdesansvarig för samhällsfastigheter.
Publicerad den 5 Maj 2020

Louise Lindquist Sassene har över 20 års erfarenhet och kommer senast från Sweco där hon varit studiochef och affärsutvecklingsledare för lärmiljö. Som affärsområdesansvarig kommer Louise Lindquist Sassene med sin erfarenhet och kunskap förstärka och utveckla ÅWL:s erbjudande inom samhällsfastigheter.
– Louise och ÅWL känns som en perfekt matchning och jag är glad över att Louise valt att komma till oss på ÅWL. Med Louise i teamet förstärker vi inte bara vårt erbjudande inom samhällsfastigheter och skolmiljöer, vi får också en superhärlig och fantastisk ny kollega. Tillsammans ska vi fortsätta på ÅWL:s resa till att bli ledande inom hållbar samhällsutveckling genom arkitektur, säger Lisa Runnérus, landskapsarkitekt och affärschef på ÅWL.

Skolan som samhällsfunktion och mötesplats i lokalsamhället, samt dess demokratiska uppdrag, är något Louise Lindquist Sassene brinner för och är en av anledningarna att hon sökt sig till ÅWL.
– Jag valde ÅWL dels utifrån företagskulturen och kontorets goda rykte i branschen. Men även för att vi delar synen på hur skolans plats i staden måste förankras tidigt i detaljplaneprocessen och integreras med bostadsplaneringen så att det uppstår synergieffekter och de tjänar varandra. I dessa tider känns det försiktigt optimistiskt att konjunkturinstitutet förutspår investeringar i skolor och äldreboende på en jämförelsevis hög nivå under 2020 och 2021, trots marknadsläget. Vi vet ju att det behövs en halv miljon äldreboenden på fem år och 1 000 nya skolor på tio år, säger Louise Lindquist Sassene.

Louise Lindquist Sassene tillträder sin nya tjänst den 11 maj.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige