Image
Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg tecknar två nya hyresavtal i Chokladfabriken

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Svevia och NCAB som båda flyttar in i fastigheten Eken 6, mer känd som Marabous gamla chokladfabrik, i Sundbyberg. Avtalen omfattar drygt 1 300 kvadratmeter.
Publicerad den 23 Juni 2021

Svevia är ett av Sveriges största anläggningsföretag och specialiserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Nu väljer Svevia Anläggning Stockholm, med totalt cirka 30 personer, att flytta till eget kontor om drygt 500 kvadratmeter, ett kontor som också kommer att anpassas efter ett delvis nytt arbetssätt. NCAB Group grundades 1993 och är en marknadsledande mönsterkortsleverantör till elektronikindustrin. Bolaget är globalt med närvaro i 17 länder i Europa, Asien och Nordamerika.

– Efter 15 år har vi nu vuxit ur våra lokaler i Mariehäll. Med cirka 40 anställda i Bromma och med fortsatt plan för tillväxt har vi valt att etablera oss i Chokladfabriken i Sundbyberg. I det nya kontoret ser vi fram emot välkomnande lokaler där medarbetarna trivs, utvecklas och kan prestera maximalt. Lokalerna möjliggör även ännu fler bra kundmöten, säger Rikard Wallin, Vice President Nordic på NCAB Group.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige