Image
Annica Ånäs.
Annica Ånäs. Bild: Atrium Ljungberg.

Atrium Ljungberg tecknar dubbla avtal i Slakthusområdet

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Farmy och Printler i Slakthusområdet. Avtalen omfattar tillsammans drygt 1 300 kvadratmeter.
Publicerad den 24 Augusti 2021

Med passion för gastronomi och med hållbarhet som ledstjärna är Farmys vision att ta inomhusodling ett par steg längre. Med marknadsledande teknik inom hydroponisk stadsodling och med fokus på grödor med stor smak och ett rikt näringsinnehåll, samt ovanliga ätbara växter och blommor, introduceras nu nya smakupplevelser och visuella överraskningar till alla finsmakares tallrikar. Bland Farmys kunder finns några av Stockholms absoluta stjärnkrogar som till exempel Frantzén, Matbaren, Rutabaga och Adam & Albin.
– Vi ser verkligen fram emot att etablera oss i Slakthusområdet. Med platsens vision och de planer som finns när det kommer till matupplevelser och handplockade restaurangkoncept, så är Slakthusområdet helt rätt för oss, säger Alan Koliji, grundare till Farmy.

Den 1 augusti flyttade även Printler delar av sin verksamhet till dryga 700 kvadratmeter stora lokaler i Slakthusområdet. Med Printlers digitala plattform kopplas tusentals fotografer och konstnärer ihop med konstälskare och inredningsintresserade över hela Europa, för att tillgängliggöra konst för alla. I Slakthusområdet kommer bolaget att ha sitt produktionscenter för effektiv och miljömässigt hållbar print-on-demand. Printler adderar även en fotostudio och utställningsmöjligheter för konstnärerna i deras nätverk.
– Slakthusområdet är en plats som kommer att utvecklas över lång tid. Vi är otroligt glada att redan nu kunna välkomna nya hyresgäster i linje med den långsiktiga visionen för området – att bli Stockholms nya mötesplats för mat, kultur och upplevelser och en plats för innovativa bolag inom tech och kreativa näringar, säger Johanna Mähler, Leasing Manager på Atrium Ljungberg.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige