Image
Jennie Kenani.
Jennie Kenani. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg anställer ny fastighetschef i Göteborg

Karriär Atrium Ljungberg har anställt Jennie Kenani som ny fastighetschef i Göteborg. Hon tillträder sin tjänst den 1 maj och kommer att ansvara för bolagets tre kontorsfastigheter, om totalt 70 000 kvadratmeter, på Lindholmen.
Publicerad den 28 April 2020

Jennie Kenani kommer närmast från ett flera år långt uppdrag som inhyrd projektledare på Volvo.

Från att ha varit ett gammalt varvsområde är Lindholmen idag ett stort internationellt kunskaps- och ingenjörskluster som lockar allt fler multinationella företag, och utvecklingen kommer att fortsätta.

– Vi är både glada och stolta över att ha rekryterat Jennie Kenani till oss. Vårt arbetsgivarvarumärke är starkt och vi har haft många intressanta och kompetenta sökande till tjänsten som fastighetschef, säger Camilla Klint, regionchef på Atrium Ljungberg. Jennies långa erfarenhet av att arbeta internationellt kommer bli viktigt för oss för att ännu bättre kunna möta de internationella företagens behov och arbetssätt, och de krav som därmed kan komma ställas på lokalerna.

Jennie Kenani:
– Jag är otroligt glad och stolt över att få vara en del av Atrium Ljungberg. Ser fram emot att ta vid och fortsätta leda den positiva utvecklingen tillsammans med teamet i Göteborg.

Atrium Ljungberg har funnits på Göteborgsmarknaden sedan 2015 och äger, utvecklar och förvaltar idag tre kontorsfastigheter på Lindholmen. I fastigheterna finns hyresgäster som till exempel CEVT, Ericsson och AKQA.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY