Image
Assur Badur.
Assur Badur. Bild: Alecta Fastigheter

Assur Badur ny chefsjurist hos Alecta Fastigheter

Bolag Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Assur Badur har nu anställts som ny chefsjurist. I denna centrala position kommer han att spela en viktig roll för bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.
Publicerad den 13 September 2022

Alecta Fastigheter har som mål att växa kraftigt de kommande åren genom att förvärva och utveckla fastigheter och platser i attraktiva tillväxtområden.
– Jag är otroligt glad att vi har rekryterat Assur till Alecta Fastigheter. Assur kommer med sin erfarenhet, kompetens och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling. Tillsammans fortsätter vi att forma ett fastighetsbolag som ger framtidsvärde åt våra pensionssparare, säger Lena Boberg, vd för Alecta Fastigheter.

I den uppbyggnads och tillväxtfas som Alecta Fastigheter befinner sig i har juridikfunktionen en nyckelroll. Juridikteamet hos Alecta Fastigheter blir nu komplett med en ny chefsjurist. Assur Badur kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.
– Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till Alecta Fastigheter. Det ska bli kul att tillsammans med de andra i teamet vara en del av den spännande utvecklingen som pågår, säger Assur Badur.

Assur Badur kommer närmast från Vinges Stockholmskontor där han var Head of the Real Estate. Tidigare har han bland annat arbetat på NCC och Setterwalls Advokatbyrå. Assur Badur tillträder tjänsten som Chef Juridik den 3:e oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige