Image
Visionsbild, utomhusmiljö, GIII18.
Visionsbild, utomhusmiljö, GIII18. Bild: Artmax

Artmax hyr ut till Eon i Solna

Uthyrning Eon har tecknat avtal med Artmax i fastigheten Hilton 4, även kallad GIII18, med adress Gustav IIIs Boulevard 18 i Solna. Avtalet löper i fem år och inflyttning är planerad till våren 2022.
Publicerad den 22 Juni 2021
Annons
Image

Artmax kommer under sommaren och hösten 2021 att bygga om torget för att underlätta pauser och spontana utemöten samt uppgraderar entrén och de vakanta lokalerna. Artmax har tagit hjälp av Avanti Partners i uthyrningsarbetet.

– Vi jobbar för att göra GIII18 till en oas i Frösunda med en ombonad torgmiljö och med lokaler som möter ett modernt arbetssätt. Vi är väldigt glada att Eon nu vill flytta till oss och ser det som ett tecken på att vi har hittat rätt ambitionsnivå för vår uppgradering av fastigheten, säger Artmax Asset Management Director Andreas Wik.

Eon samlokaliserar två av sina lokaler i Stockholmsområdet och flyttar från lokaler i Bredden och på Waterfront. Eon har tagit hjälp av Tenant & Partner.
– Syftet med denna flytt är att skapa en attraktiv arbetsplats med en attraktiv placering. Samlokaliseringen ger bättre förutsättningar för rekrytering och samarbete i hållbara lokaler samt möjliggör ett aktivitetsbaserat arbetssätt säger Bengt Jönsson, Head of Real Estate på Eon Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY