Image

Aros Bostad rekryterar Ken Wendelin som CFO

Karriär Aros Bostad har rekryterat Ken Wendelin som CFO. Han kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 9 Oktober 2015
Ken Wendelin. Bild: Aros Bostad
Ken Wendelin.

Ken Wendelin kommer närmast från SEB Corporate Finance. Dessförinnan har han arbetat på kreditsidan inom SEB med fokus på bygg- och fastighetssektorn samt på Corem Property Group och Catella Corporate Finance. Han är civilekonom och är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm.

- Jag hälsar Ken hjärtligt välkommen till Aros Bostad. Han kommer med sin erfarenhet, sitt omfattande nätverk i fastighetsbranschen och sina gedigna kunskaper om finansierings- och kapitalmarknadsfrågor att utgöra en välkommen förstärkning av Aros Bostads organisation när vi nu går in i nästa expansionsfas för bolaget, säger Samir Taha, vd för Aros Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige