Image

Aros Bostad bildar bolag med Revcap

Bygg/Arkitektur Aros Bostad har etablerat ett samarbetsbolag med Revcap för ett projekt i Norra Djurgårdsstaden.
Publicerad den 11 Februari 2013

Aros Bostad erhöll under första kvartalet 2012 en markanvisning från Stockholms stad rörande del av fastigheten Ängsbotten 6 i Norra Djurgårdsstaden. Fastigheten är nu under planändring. Totalt planerar Aros för cirka 80 lägenheter på Ängsbotten 6.

- Vi är mycket nöjda med att inleda ett samarbete med ytterligare en utländsk kapitalpartner. Revcap är välkapitaliserat, med kompetenta medarbetare och lång erfarenhet inom området. Vi ser fram emot att samarbeta med dem i detta projekt, säger Samir Taha, vd för Aros Bostad.

- Vi är mycket nöjda med denna investeringsmöjlighet som är helt i linje med den typ av investeringar som Revcap eftersträvar i Sverige. Aros är en erkänt kompetent bostadsutvecklare med mycket bra track record som vi ser fram emot att samarbeta med i detta projekt, säger Stefan Lanefelt, partner på Revcap.

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY