Image
Drivelab Center.
Drivelab Center. Bild: Arlandastad

Arlandastad hyr ut mer till BMW vid Drivelab

Uthyrning Tyska premiumtillverkaren BMW Northern Europe har tecknat ett nytt avtal med Drivelab, som är en del av Explore Arlandastad, avseende tillgång till större lokaler.
Publicerad den 29 September 2021
Annons
Image

Redan idag bedriver BMW Northern Europe verksamhet inom utbildning och kvalificering i Drivelab Center, en satsning som nu utökas och växer med större lokaler. När BMW nu väljer att expandera är det dels för att ge mer plats åt försäljning, uthyrning och utbildning inte bara för att rymma personbilar utan även BMWs utbud av motorcyklar.

Den väl tilltagna, nytillkomna ytan med moderna, välplanerade lokaler är skräddarsydd för att bedriva utbildningskonceptet "BMW Group Training Center" och ger dessutom gott om plats åt att även omfatta MC-utbildning.
– Vi är jättestolta att BMW väljer att satsa stort just här! Vi välkomnar verkligen att en av världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar har valt att utöka både sin yta och sin verksamhet hos Drivelab i Explore Arlandastad. Det är ett levande bevis på att vi menar vad vi säger – här finns utrymme att tänka stort och här finns plats för idéer att växa, säger Johan Lundberg Förvaltare, Drivelab/Explore Arlandastad.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige