Image
Årets Unga Fastighetskvinna prisas på seminariet Fastighetskvinnan i Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.
Årets Unga Fastighetskvinna prisas på seminariet Fastighetskvinnan i Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm den 4 september. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Årets Unga Fastighetskvinna – i kväll stänger nomineringsfönstret

Fastighetskvinnan Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2019 går till en kvinna i eller kring fastighetsbranschen, som är max 35 år (född 1984 eller senare), gärna antar utmaningar, är en god förebild och har goda förutsättningar för att bli en framtida ledare i fastighetsbranschen. Har du inte nominerat din favorit än så är det hög tid att göra det nu!
Publicerad den 10 Juni 2019

Redan i morgon inleder juryn – Kristina Alvendal (ordf), Biljana Pehrsson och Kerstin Lindberg Göransson – arbetet med att ta fram tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september, där de presenteras och där vinnaren får ta emot sitt pris, som sponsras av Akademiska Hus.

Du nominerar genom att mejla till nicklas@fastighetssverige.se, senast i kväll alltså. En utförlig presentation och en bra motivering till varför just din kandidat är värd priset förbättrar dennes chanser!

Det är nu sjätte gången vi genomför seminariet Fastighetskvinnan och utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. De tidigare vinnarna är Julie Lam, Cecilia Vestin, Sima Ghaemi, Pegah Abedini och Sonja Ståhl.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY