Image

Areim utvecklar 13 500 kvadratmeter i Kista

PROJEKT Efter att nyligen ha tecknat ett hyresavtal för hela fastigheten Borgarfjord 3 i Kista bygger nu Areim Fond 1 om den totalt.
Publicerad den 16 December 2009

Areim vill i dagsläget inte gå ut med vilken hyresgäst man tecknat avtal med.

- Vi har tecknat avtal för hela fastigheten, men hyresgästen vill inte skylta med det här än, säger Per Sallmén, asset management director på Areim, till Fastighetssverige.

En ny fasad, välkomnande entré och loungeyta lyfter byggnaden på cirka 13 500 kvadratmeter till nyproduktionsstandard.

Byggnadens stomme och planlösning med höga rumshöjder ger goda möjligheter till effektiva och miljösmarta lösningar. Fastigheten kommer att Green Building-certifieras och kommer att i huvudsak inrymma kontorsarbetsplatser. Inflyttning beräknas ske i slutet av 2010.

Areim Fond 1 är sedan två år etablerade som fastighetsägare och utvecklare i Kista där man är i färd med att färdigställa kontorshuset Kista One.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige