Image

Archus startar nytt bolag

Bolag Archus startar i dagarna Archus Partner med Patrik Mellgren som vd. Konsulterna i bolaget ska agera som fristående byggherreombud och gör allt ifrån rådgivning till att genomföra hela projektet och ta ansvar för att det blir utfört korrekt.
Publicerad den 1 Juni 2016

- Med Archus Partner i koncernen erbjuder vi hela processen – från tidiga skeden och affärsutveckling till att rita hus och landskap och sedan genomföra projekten. Det är vi ensamma om på marknaden, säger Johnnie Pettersson, grundare och koncern-vd för Archus.

Förr stod arkitekterna för mycket av helhetsansvaret kring ett projekt. Så fungerar det inte idag, vilket var upprinnelsen till idén att bilda Archus Partner.

- Det finns ett glapp idag där få tar helhetsansvar. Det vill vi fylla genom att agera som rådgivare och oberoende byggherreombud och leverera trygghet hela vägen som partners till privata och offentliga fastighetsägare. Vi vill jobba för kundens och projektets bästa, säger Patrik Mellgren.

Han har gedigen erfarenhet från ledande roller inom branschen. Tillsammans med lika rutinerade Thomas Rylander och Mikael Andersson utgör de tre stommen i Archus Partner.

- Vi har fått en rivstart och planerar för fler medarbetare innan årsskiftet. Det känns oerhört roligt att vara en del av Archus-koncernen med all den kunskap, kreativitet och entreprenörsanda som finns här, säger Patrik Mellgren.

Archus Partner verkar i hela Mellansverige.

FAKTA/ I dag består Archus av tre bolag med olika verksamheter:
¤ Archus Arkitektur – Allt inom arkitektur, både inomhus och utomhus.
¤ Archus Development – Affärsutvecklingskompetens som förädlar fastigheter och samhällen.
¤ Archus Partner – Fristående byggherreombud som tar helhetsansvar för projektet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från ...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige