Image

Archus startar konsultbolag med Byggpartners förre vd

Bolag Archus startar ett nytt konsultbolag, Archus Development, tillsammans med Michael Larsson. Han kommer närmast från en post som koncern-VD för Byggpartner och har tidigare ett långt förflutet inom JM-koncernen som bland annat regionchef för Mälardalen samt vice vd för Seniorgården/Borätt.
Publicerad den 6 Mars 2013
Michael Larsson. Bild: Helene Sjöstrand.
Michael Larsson.

Archus Development ska inrikta sig helt på fastighetsutveckling och alla dess skeden.

- Det känns väldigt naturligt att starta ett fastighetsutvecklingsbolag, eftersom vi ser en efterfrågan på den här typen av specialistkunskap. Det nya bolaget har svårslagen kompetens och ett kontaktnät utöver det vanliga, säger Johnnie Pettersson, vd och huvudägare i Archus.

Archus Development vänder sig till investerare och fastighetsägare som inte har, eller vill förstärka affärsutvecklingskompetensen i sitt bolag. Hit hör såväl privata aktörer som kommuner och landsting som behöver extern kompetens vid utveckling av nya stadsdelar och fastigheter.

- Vi kommer att vara en liten, effektiv organisation som levererar resultat, säger Michael Larsson, som är vd och delägare i Archus Development.

Archus Development jobbar med uppdrag framför allt från kunder i Stockholm, Mälardalen och Dalarna. Bolaget kommer att verka från kontoren i Västerås och Stockholm.

- Fastighets- och projektutveckling handlar om att jobba långsiktigt. Genom att starta nu, är vi med och utvecklar projekt till nästa högkonjunktur, säger Michael Larsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från ...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige