Image
Prästgatan i Östersund.
Prästgatan i Östersund. Bild: Diös

Arbetsförmedlingen tar över Diös HK

Uthyrning Arbetsförmedlingen behöver utöka sina kontorsytor i Östersund. Från och med 1 juli flyttar de till Diös huvudkontors tidigare lokaler på Prästgatan mitt i city. För att möjliggöra för den snabba etableringen flyttar Diös huvudkontor till en tillfällig lösning i nya lokaler på Hamngatan per omgående.
Publicerad den 26 Juni 2020

Arbetsförmedlingens huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm och det nya kontoret på Prästgatan kommer att inrymma 42 arbetsplatser.
– Det känns bra att vi kan vara snabbfotade i den extrema situation vi befinner oss i till följd av coronapandemin. Många människor har förlorat sina jobb och vi är glada över att snabbt kunna hjälpa Arbetsförmedlingen att kunna etablera sig i våra tidigare lokaler på Prästgatan. Vi hoppas de kommer trivas och önskar de stort lycka till, säger Johan Fryksborn, affärschef, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige